top of page

ANMELDELSER

Hvad vores gæster siger om os:

Hold nu op! Jeg har svære nakke- og rygproblemer, herunder diskopati og spondylitis. Efter 2 behandlinger er mine vedvarende smerter faldet markant. George er en fantastisk terapeut, der kender sit fag meget godt og yder enestående behandling. Jeg kan varmt anbefale ham, og jeg ser frem til at fortsætte med yderligere behandlinger. Et godt stykke arbejde "sir"!

Stephen Naszodi

Jeg har set George i et stykke tid nu, først besøgte jeg ham på grund af en skade. Jeg skrev allerede inden mit første besøg, hvad skaden var, og da jeg kom, lagde han straks anatomibogen foran mig for at tale om præcis denne muskel, og hvordan man behandler den. Det var fedt at vide, at han ikke hilste på mig med: "Så fortæl mig igen, hvad der ville være problemet?" men han var ordentligt forberedt til mit besøg.
 

Under massagen følte jeg, at ikke kun min krop blev genoplivet, men også min sjæl fik en "genopladning". Som om hele mit nervesystem ville lave en "glad dans". Jeg har det som om, han har masseret hver eneste muskel en efter en. Du kan mærke, at han er erfaren, og han sørger for, at du ikke kun har det godt under massagen, men også før og efter. Åh, han fik endda ordnet min cykel! Jeg elskede alt ved det!

Susanna Majdan

Jeg var her for første gang i dag, jeg er meget glad for, at jeg tog afsted. Hyggelige omgivelser, dejlig og afslappet behandler. Jeg har det meget bedre, og jeg har fået en professionel og venlig massage fra det allerførste minut af behandlingen. Jeg kan kun anbefale det til alle. Tak!

Marianna D

George er meget venlig og høflig. Der venter hans gæster et professionelt, kultiveret og æstetisk miljø.
Massagen er fantastisk god, jeg kan kun anbefale den til dem der vil slappe af og især til dem der kommer med smerter!
En times massage og det var som om jeg havde fået en ny krop.

Victoria Ficsor

Udover fysioterapien begyndte jeg at gå til massage hos George som et supplement. Allerede første gang, inden behandlingen startede, spurgte han hvorfor jeg kom: hvad var mit problem og vurderede også de andre dele af min krop. Det viste sig hurtigt, at jeg havde flere problemer, end jeg troede, jeg havde! Han forklarede, hvilken behandling han foreslog og alle implikationerne. Selv efter første gang mærkede jeg en fantastisk forbedring af den omhyggelige behandling og opmærksomhed som George giver! Jeg kan varmt anbefale ham  og jeg føler, at jeg er i rigtig gode hænder hos ham! Tak ❤🙏

Rita Ujvari

Tak fordi du kunne være en del af mit mirakel! I Georges hænder kommer du i en perfekt, afslappet, fysisk og mental tilstand på brøkdelen af et sekund akkompagneret af strålende meditationslydspor og et beroligende miljø.
Jeg startede med et 30 minutters gavekort, derefter fortsatte jeg med en 60 minutters session, men efter dagens behandling besluttede jeg at det her er stedet, hvor du skal bruge 2 timer!
Jeg anbefaler George til alle, og hvis du ikke gør det, vil du fortryde det! Jeg siger det af erfaring!

Kate Berky

George er ikke kun en utroligt uddannet professionel, men også en god person, og servicestandarden på hans studie er virkelig førsteklasses.

Andreas Sarkozi

Jeg kan kun anbefale Health & Hygge til alle! Allerede i det første minut af behandlingen følte jeg, at jeg var på det helt rigtige sted og at dette ikke er den sædvanlige rutinemassage, men jeg får en personlig behandling. Endnu en bonus: der er også åbent i weekenden!

Magdalena Fejes

Jeg kalder ham simpelthen for gyldne hænder! :) Jeg kan varmt anbefale ham til alle, der længes efter en professionel massage i et meget hyggeligt miljø. George er meget venlig og arbejder med en stor ekspertise. Han gav mig endda råd angående mit smertefulde knæ. Jeg vil være en stamgæst og anbefaler ham til andre også!

Edith Papp

Jeg besøgte George på grund af mine knudrede muskler, men jeg forventede ikke, at besøget ville påvirke min mentale tilstand! Jeg har kæmpet for at få 5 timers søvn om natten - på grund af at jeg var stresset - men efter jeg kom hjem efter massagen endte jeg med at sove 9! timer på én gang - første gang i månedsvis! Jeg vil helt sikkert vende tilbage for de fysiske og mentale virkninger. Han gav mig endda råd til mine skulderproblemer!

Greta Racz

George er en opmærksom, venlig person, der udstråler ro og er exceptionel professionel. Jeg følte, at jeg var i gode hænder - tusind tak, jeg er virkelig taknemmelig! Jeg kan kun anbefale ham, især fordi han er mere end bare en gennemsnitlig massageterapeut!

Nicolette Vamos

Trustpilot Anmeldelser

Trustpilot logo
bottom of page