top of page

Privatlivspolitik

Hvilken type information indsamler du?

Vi modtager, indsamler og opbevarer enhver information, du indtaster på vores hjemmeside eller giver os på anden måde. Derudover indsamler vi den internetprotokol (IP)-adresse, der bruges til at forbinde din computer til internettet; Log på; email adresse; adgangskode; computer- og forbindelsesoplysninger og købshistorik. Vi kan bruge softwareværktøjer til at måle og indsamle sessionsoplysninger, herunder sidesvartider, varighed af besøg på bestemte sider, information om sideinteraktion og metoder, der bruges til at browse væk fra siden. Vi indsamler også personligt identificerbare oplysninger (herunder navn, e-mail, adgangskode, kommunikation); betalingsoplysninger (herunder kreditkortoplysninger), kommentarer, feedback, produktanmeldelser, anbefalinger og personlig profil.

Hvordan indsamler du oplysninger?

Når du foretager en transaktion på vores hjemmeside, indsamler vi som en del af processen personlige oplysninger, du giver os, såsom dit navn, adresse og e-mailadresse. Dine personlige oplysninger vil kun blive brugt af de specifikke årsager angivet ovenfor.

Hvorfor indsamler du sådanne personlige oplysninger?

Vi indsamler sådanne ikke-personlige og personlige oplysninger til følgende formål:

  • At levere og drive tjenesterne;

  • For at give vores brugere løbende kundesupport og teknisk support;

  • For at kunne kontakte vores besøgende og brugere med generelle eller personlige servicerelaterede meddelelser og salgsfremmende meddelelser;

  • For at skabe aggregerede statistiske data og andre aggregerede og/eller udledte ikke-personlige oplysninger, som vi eller vores forretningspartnere kan bruge til at levere og forbedre vores respektive tjenester;

  • For at overholde gældende love og regler.

Hvordan gemmer, bruger, deler og videregiver du dine besøgendes personlige oplysninger?

Vores virksomhed er hostet på Wix.com-platformen. Wix.com giver os den online platform, der giver os mulighed for at sælge vores produkter og tjenester til dig. Dine data kan blive gemt gennem Wix.coms datalager, databaser og de generelle Wix.com-applikationer. De gemmer dine data på sikre servere bag en firewall.

Alle direkte betalingsgateways, der tilbydes af Wix.com og bruges af vores virksomhed, overholder standarderne fastsat af PCI-DSS, som administreres af PCI Security Standards Council, som er en fælles indsats af mærker som Visa, MasterCard, American Express og Discover. PCI-DSS-krav hjælper med at sikre sikker håndtering af kreditkortoplysninger af vores butik og dens tjenesteudbydere.

Hvordan kommunikerer du med besøgende på dit websted?

Vi kan kontakte dig for at underrette dig om din konto, for at fejlfinde problemer med din konto, for at løse en tvist, for at opkræve gebyrer eller skyldige penge, for at spørge om dine meninger gennem undersøgelser eller spørgeskemaer, for at sende opdateringer om vores virksomhed eller efter behov at kontakte dig for at håndhæve vores brugeraftale, gældende nationale love og enhver aftale, vi måtte have med dig. Til disse formål kan vi kontakte dig via e-mail, telefon, tekstbeskeder og post.

bottom of page