top of page
George Mihalik, professionel massageterapeut, ser på kameraet og smiler venligt.

DIN TERAPEUT

Historien om en barndomsdrøm

Jeg må indrømme, at min passion for massageterapi går langt tilbage i tiden. Jeg var allerede en spirende massageterapeut i børnehaven. Jeg var ikke særlig glad for at sove lur, men jeg elskede at lege at jeg var massageterapeut, så jeg lavede en aftale med min lærer om at springe luren over: så længe jeg masserede hendes ryg, behøvede jeg ikke at sove...

...Min mor drev en syforretning i 90'erne.

Damerne i systuen var meget taknemmelige og underholdt.

For jeg udgav mig for at være massageterapeut og "masserede" deres ryg med mine små hænder.

Jeg var stadig kun lige fyldt 6...

Jeg havde en drøm om at blive en rigtig, certificeret massageterapeut, så alle de penge, jeg tjente på at arbejde på McDonald's i gymnasiet, blev investeret i mit massageterapikursus.

 

Da jeg blev certificeret, påtog jeg mig et job på et af de bedste hospitaler med speciale i netop bevægelsesfrihed.

 

At arbejde under opsyn af læger gav mig avancerede færdigheder inden for healing og diagnoser, som hjælper mig meget med mine kunder med komplekse problemstillinger.

Jeg satte min massørkarriere på pause i et stykke tid for at blive europamester i kickboxing og verdensmester i thai-boksning,

Jeg har også gjort en anden barndomsdrøm til virkelighed ved at blive en virkelig "aktionmand", eller, sagt på en anden måde, kendt for at have en karriere som swat-officer med speciale i terrorbekæmpelse i Ungarn.

Men da min søn, Ragnar, blev født, er jeg efterhånden vendt tilbage til min karriere indenfor massage og derfor åbnede jeg mit første eget massageterapistudie i Budapest i 2017, som jeg drev med succes i 3 år.

På grund af politik er Ungarn blevet et stadigt mere fjendtligt sted at bo i, og jeg besluttede til sidst, at korruption, had og usikkerhed ikke er de ting, jeg ønsker for min familie.

Jeg ønskede, at min søn Ragnar skulle vokse op i et trygt land, hvor folk arbejder for og bidrager til det fælles bedste, behandler hinanden med omsorg og respekt, hvor familier kan leve i fred og børn kan være børn.

Sådan et sted kendte jeg kun et af, så derfor endte vi i Danmark. :)

 

Jeg åbnede mit helt nye massageterapistudie i det populære skibhuskvarteret i Odense.

Jeg vil gerne tilbyde mine 17+ års erfaring i massageterapi, min professionelle atletiske baggrund, mine evner til at gøre mine kunders livskvalitet bedre, som du kan nyde i et hyggeligt, indbydende studie med naturlige designelementer af høj kvalitet.
 

Med venlig hilsen,
 
George Mihalik

George Mihalik i en alder af 6, som en sød, blond dreng iført en blå skjorte med et tegneseriemønster på smilende til kameraet.
George Mihalik sad som en lille dreng bag på en bænk med sin mor i 90'er-stil tøj og hår.
Et pasfoto af unge George Mihalik og et foto af hans certificerede massageterapeut eksamensbevis, som siger "Bizonyítvány".
En fotomontage af tre billeder af en af George Mihaliks mange boksekampe som boksemester. Han er iført røde og blå boksehandsker og thaibokseshorts. Hans hår er meget kort, og han er meget muskuløs og slank og har en sixpack.
Et foto af George Mihalik som en tidligere swat-officer i det ungarske specialpoliti, TEK.
Et sjovt før-efter billede af George Mihalik som tidligere boksemester og som massageterapeut. På før-billedet er han synligt ung, der står i en boksering med et mesterbælte om livet og holder sine behandskede næver i en kampstilling. På efterbilledet er han ældre, stående i sit massageterapistudie foran et vitrineskab med hænderne i en kampstilling, med massageolier i hænderne.
George Mihaliks unge søn Ragnar, der står i naturen om vinteren, iført en bilmønstret vinterjakke, en strikket kasket og et par sjove solbriller med dannebrog på linserne.
En billedmontage af flere billeder af George Mihalik og hans massageterapiklinik. Han står foran massagefirmaets logo, der er indrammet med smukke, frodige grønne, bevarede mosser. Studiet er indrettet med hvide, naturlige og grønne farver. Der er flere grønne fyrfadslys på hylderne på væggen og et frodigt tykt mørkegrønt tæppe og en høj strelizia-husplante står i hjørnet med store grønne blade. Der er også en behagelig lænestol i rattan med grønne hynder og et blødt tæppe. Der er et træskilt på væggen, der siger: relax.
bottom of page