top of page

Spar lændesmerter ud af dit liv én gang for alle.

Få første behandling til kun 295 kr. (normalpris 650 kr.)

Denne tilbud er ideel for dem, der:

Døjer med smerter i lænden

Har spændinger og smerter i skuldre og nakke.

Har svært ved at sove eller slappe af og vågner uudhvilet op.

Spar 55% på den første behandling!

Virkelig det bedste massage jeg har prøvet længe! Jeg har i flere år døjet med smerter i iskiasnerven, lænden og nakken! Han formåede virkelig at arbejde intensivt med det hele. Da jeg kom ud derfra følte jeg mig som et helt nyt menneske, uden min daglig hovedpine og med mere mulighed for at bevæge mig. Kan stærkt anbefale Health and Hygge. 😃

- Ela

Golden Star _edited.png
Golden Star _edited.png
Golden Star _edited.png
Golden Star _edited.png
Golden Star _edited.png

Sådan hjælper jeg dig:

Konsultation, undersøgelse og planlægning

Mit grundige kendskab til anatomi og min erfaring med behandling af muskuloskeletale sygdomme hjælper mig med at identificere, hvor dine symptomer stammer fra, så vi kan arbejde hen imod at løse problemet i stedet for blot at behandle det.

Signatur skræddersyet massagebehandling

Min signatur skræddersyede massagebehandling er fusionen af mine 17 års erfaring som medicinsk massageterapeut, fitness-træner og professionel atlet. Den kan omfatte en personlig blanding af vestlige og østlige massageteknikker samt nøje udvalgte elementer af strækning og mobilisering, der er tilpasset dine individuelle behov.

Professionel rådgivning for at forblive smertefri

De letlærte øvelser, jeg anbefaler, hjælper dig med at genvinde bevægelighed i din krop og lindre ømhed og tager kun få minutter at udføre i komforten af dit eget hjem. De støtter ikke kun din krops naturlige helingsproces og fremskynder heling, men forlænger også smertefrie perioder mellem behandlinger eller kan endda eliminere smerten for altid.

Delicate Fabric

Normal Pris: 650 dkk

alt dette for kun

295 dkk

Få din første session for mindre end halv pris!

Stop disse smerter fra at begrænse dig!

Neck pain.png

Den brændende smerte i midten af din øverste ryg, skuldre og nakke, som nogle gange resulterer i en 'kilet nerve', hvor du næsten aldrig kan dreje hovedet uden en skarp, stikkende smerte.

Back pain .png

Lændesmerter og tryk, der stråler ud til hofterne, siden af lårene, knæene eller endda ned til foden. Du kan næsten ikke dreje dig i sengen, når du ligger ned, det tager tid at komme op om morgenen. Det bliver værre, når du sidder eller står i længere tid.

Image by Jen Theodore

De søvnløse nætter, vriden og venden, angsten, når du altid føler dig opladet og udmattet, men stadig ikke kan slappe af.

Neck pain.png

Hæmmende tilstand

"Det er ikke bjergene foran dig, der slider dig ud; det er småstenen i din sko." - Muhammad Ali, den berømte bokselegende, sagde. 

Den lille sten kan være så simpel som en fastklemt nerve, der ikke lader dig slappe af, stjæler din søvn, forårsager angst, stopper dig fra at dyrke sport, og så bliver hverdagslige ting som at binde snørebånd, gå eller endda stå til en kamp.

 

Du ender med at tage på i vægt, din mobilitet bliver begrænset, og du kan ende med at føle dig og se meget ældre ud end du er.

Image by Jonathan Borba

Leg med dit barn

Vi indser først, hvad vi havde, når vi mister det. Når leg med vores børn bliver en kilde til smerte, går det fra at være glæde til at være en opgave, hvilket kan have stor indvirkning på vores forhold.

 
Når du ikke er i stand til at lege fange, bukke ned i sandkassen eller sidde på gulvet i børneværelset på grund af smerter i din ryg, knæ eller nakke, eller når du er for ængstelig eller nervøs til at deltage i familiens aktiviteter, kan det risikere dit forhold til din familie.


Ved at slippe af med smerterne og spændingen i din krop og dit sind får du en ny chance i livet. Husk, du kan ikke hælde fra en tom kop!

sovn godt_edited.jpg

Sov godt!

Falder let i søvn, får en ordentlig nattesøvn hver nat og vågner veludhvilet. Vågn op veludhvilet, gå gennem din dag med mindre stress og angst og falder lettere og lettere i søvn hver dag. Glem at "doomscrolling" på din telefon før sengetid og vride dig rundt om natten.

Dette er, hvad vores kunder siger:

Konsultation.png

1. Konsultation

        En varm velkomst med forfriskninger efter eget valg.

 
       Terapeuten lytter opmærksomt til din historie om ubehag og livsstil.

 

       Identificerer mulige årsager og bruger den information til at tilpasse din skræddersyede behandling.


        En behandlingsplan til at eliminere din smerte.

Pressure Point Massage

2. Skræddersyet Behandling

         Efter den verbale konsultation vurderer terapeuten nu din krop med palpation og søger efter tegn på problemer.

          Du fastlægger den ideelle temperatur på massagebordet, så du føler dig helt komfortabel under behandlingen.

          Du vælger din foretrukne duft af naturlig vegansk massageolie blandt de 20 forskellige varianter, der skal bruges til din behandling.

         Terapeuten udfører sin signatur skræddersyede behandling, tilpasset dine problemer, behov, humør og tolerance.

Untitled design (6).png

3. Ekspert rådgivning

        Hvordan du kan støtte din krops naturlige helingsproces og lindre dine smerteproblemer.

        Detaljeret gennemgang af din krops smerteniveau og tilstand efter den første behandling.

         En skræddersyet plan, der beskriver de nødvendige trin, og hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå en smertefri krop, så du kan gå herfra med ro i sindet og en klar plan.

I dag kun 295 kr!

White Sheet

Hvem er Health & Hygge

Lær din terapeut at kende!

I Børnehaven vidste jeg allerede, at jeg ville hjælpe mennesker på enhver måde, jeg kunne. Legend siger, at jeg gav skuldermassage til mine pædagoger.

 

Da jeg blev gammel nok til at arbejde på McDonalds, gik min løn direkte til den bedste massageterapikursus, jeg kunne finde.

 

Efter min certificering tilbragte jeg 2 år på et hospital, hvor jeg specialiserede mig i reumatiske og bevægeapparatsygdomme og arbejdede sammen med kirurger og reumatologer som medicinsk massageterapeut.

418968141_299915329743539_6071207387979445219_n.jpg

Imens begyndte min karriere inden for kampsport at tage fart, så jeg kunne forsørge mig selv som bokser.

Jeg endte som europamester i kickboksning og verdensmester i thaiboksning. Selvfølgelig fortsatte jeg med at hjælpe medmassagebehandling til mine medkæmpere, og jeg blev også certificeret som fitnessinstruktør.

416147069_294861700244517_1571021123990076837_n.jpg

Til sidst blev jeg rekrutteret til politiets anti-terrorkorps og blev uddannet i en af dets specialenheder, men selvfølgelig kunne jeg aldrig stoppe med at hjælpe folk ved siden af.

sportspræmier
420474912_346831398170511_8684015822782703958_n.jpg

Før min søn blev født, besluttede jeg at forlade det farlige liv for at fokusere på min familie og drive min meget populære boutique-spa i Budapest.

Da jeg flyttede til Danmark, startede jeg Health & Hygge for at bidrage til velværet for mine medborgere i Odense med mine mere end 17 års erfaring inden for massagebehandling, sport og rehabilitering.

George Health & Hygge.png

Få et gavekort til første behandling for kun 295 kr.

Udfyld formularen for at få dit gavekort og spar 55% på første konsultation!

Dine oplysninger bliver håndteret på en sikker måde i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Form

Ved at hente et gavekort, påtager du dig ingen forpligtelser.

Gavekortet kan bruges til at booke en aftale inden for 7 dage, mens selve behandlingen kan gennemføres på et senere tidspunkt.

Dine oplysninger anvendes til at kontakte dig med henblik på at planlægge tidspunkter og informere dig om kommende tilbud vedrørende behandling.

Har du brug for hjælp?

Klik på knappen herunder for at skrive en besked til mig 

Ingen ting på denne side, vores øvrige websteder eller noget af vores indhold lover eller garanterer resultater. Du er alene ansvarlig for dine beslutninger, handlinger og resultater i dit liv, og ved at registrere dig på denne side accepterer du samtidig ikke at placere ansvar på os for dine beslutninger, handlinger og resultater på noget tidspunkt og under nogen omstændigheder.
Denne side er ikke tilknyttet Facebooks hjemmeside eller Meta Inc. Denne side er ikke officielt repræsenteret af Facebook på nogen måde. Facebook er et registreret varemærke ejet af Meta, Inc.

bottom of page