top of page

Fysiurgisk massageHvad er fysiurgisk massage?

Fysiurgisk massage er en form for klassisk massage, er et godt alternativ til konventionel medicinsk behandling der har mange positive virkninger på kroppen og sindet. De er en dybdegående massage fokuserer på kroppens anatomiske opbygning for at løsne spændinger og ømme muskler.

Fysiurgisk massage er en dybdegående muskelmassage, hvor der arbejdes med hver muskel fra udspring til hæfte. 'Fysiurgisk' betyder, at massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning af muskler, knogler, sener og ledbånd, at behandle lidelser i bevægeapparatet ved hjælp af mekaniske principper.

Denne effektiv massage er ideel til personer med ømme og stive muskler samt lidelser i bevægeapparatet.

Det kan udføres fra spædbarn til den ældste aldersgruppe under hensyntagen til patientens alder og helbredsegenskaber.

Hvordan virker fysiurgisk massage?

Fysisk massage fokuserer ikke kun på velvære, ligesom andre massager, thai massage eller wellness-massage. Da behandlingen er medicinsk bestemt og fysiurgiske massører har fokuserer på kroppens anatomiske struktur, er metoden velegnet til effektiv massage behandling af forandringer i kroppens bløde dele.

De dygtige massører har han et indgående kendskab til kroppens anatomi, og hvordan den kan påvirkes af forskellige lidelser i bevægeapparatet. Ved hjælp af forskellige teknikker og metoder kan du målrette muskelspændinger og stive muskler for at forbedre mobiliteten og lindre smerter.

Behandleren palperer for ændringer i vævstilstanden fra den ene og tilpasser løbende både behandling, råd og vejledning.

Hvem anbefales fysisk massage til?

Hovedsageligt for kontoransatte, der bruger lange timer foran skærmen hver dag, det meste af tiden i en forkert holdning. Denne monotone kropsholdning overbelastning i muskler, der kan forårsage smerter i kroppen. Kontinuerligt siddende arbejde belaster deres ryg-, nakke- og skuldermuskler hvilket forårsager smerter i muskler.

Men selvfølgelig for alle, der har lignende problemer.


De positive effekter af fysiurgiske massage på din krop

Fysiurgiske massage er en form for massage, der har mange positive virkninger på sindet og kroppens muskler.

- Massage stimulerer det autonome nervesystem hvilket er med at øge blodcirkulationen i muskler, optimerer tilførslen af blod og næring til cellerne så at stofskiftet i vævet forbedres og tilførslen af ilt.

- Massagens specifikke udstrækningseffekt er uovertruffen. Udstrækning af muskler tilknyttet øger yderligere effektiviteten af ​​den fysiurgiske massage.

- Denne type massage kan også øge bevægelighed i muskler, hvilket er særligt gavnligt for personer med stive muskler eller kroniske skader og give hurtigere restitution efter skader.

Udover disse rent mekaniske effekter kan fysiurgisk massage også have en positiv effekt på dit psykiske velbefindende, kan fysiurgisk massage også have en positiv effekt på dit psykiske velbefindende.

- Massagens mekaniske påvirkning stimulerer mekanoreceptorer (sansenerver) og frigiver endorfiner(kroppens eget morfinstof), der kan give dig en følelse af afslapning og velvære.

Desuden aktiverer behandlingen kroppens eget immunforsvar, hvilket forbedrer den generelle sundhedstilstand.

Den behagelige termiske effekt.

Massage har mange fordele, men den største er måske dens varmeeffekt. Der skabes et konstant slid når hænder og fingre gnider mod huden, som får vævet til at blive varmt. Dette fører til mere lindring af de smerter en person muligvis har i det berørte område. Pumpeeffekten fra de enkelte greb gør ligeledes musklerne mere smidige. Den mandlige pumpning øger også strømmen af blod, der bringer ilt og næringsstoffer til det påvirkede område, som bidrager til betydelig hurtigere heling.

Takket være massagen kan den spasmer eller træthed, som man ofte føler efter intensiv aktivitet eller overbelastning under træning, reduceres markant.

Fysisk massage som afstressende behandling

Stress på arbejdet eller i hjemmet resulterer i krampagtig kropsholdning, konstante muskelspændinger og dermed ømme og stive muskler. Spændte muskler hæmmer bevægelse og den korrekte blodgennemstrømning. Blodkarrene, der løber i disse muskler, er indsnævrede på grund af det højere kompressionstryk, så de kan transportere mindre iltrigt frisk blod. Den mest almindelige årsag til spændingshovedpine er skulderbæltemuskler, der er blevet for stramme på grund af stress. Og ømme muskler og hovedpine betyder ekstra spændinger i kroppen.

Spørgsmålet kan opstå, hvordan kan massage reducere stress?

De fysiurgisk massage er en dybdegående behandling, afstressende massage afspænder stort set din krop, smerten aftager med de afslappede muskler og du føler dig lettere. Det løser ikke problemer i hjemmet og på arbejdet, men hvor meget nemmere er det at møde dem, hvis du føler dig meget roligere og mere afbalanceret efter massagen.

Forskning har vist, at fysisk massage er en meget effektive behandling af hovedpine forårsaget af overspændte muskler.

Massage til skønhed og ungdom

Vidste du, at massage også gør dig smukkere? Gnidningsmassageteknikker hjælper med at fjerne det øverste døde lag af din hud, og under massagen bringer den øgede blodgennemstrømning næringsrigt, frisk blod til vævene i din hud, hvilket hjælper med at holde den ungdommelig og elastisk. Ansigtsmassage har en fremragende foryngende effekt, den kan gøre dig år yngre.

Hvor ofte burde man fa massage?

Behovet for hyppigheden af ​​fysiologisk massage varierer fra person til person. Det afhænger af den daglige brug af kroppen, den ensidige belastning af kroppen, mængden af ​​daglig stress og hvor meget tid du kan afsætte til fysiske øvelser, der bevæger kroppen på forskellige måder.

Nogle personer kan opleve umiddelbare effekter efter den første behandling, men for længerevarende effekter anbefales regelmæssig fysioterapeutisk massage.

Det kan påvises, at ugentlig massage har en positiv effekt på din krop og sjæl både på kort og lang sigt.

Hvis du ønsker en effektiv behandling for dine muskulære lidelser og en hurtigere restitution af din krop, så er fysiurgisk massage lige noget for dig.


Comments


bottom of page